مشكلة أثناء أنتاج الجبن
النتائج 1 إلى 4 من 4

الموضوع: مشكلة أثناء أنتاج الجبن

  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Nov 2011
    الدولة
    egypt
    المهنة
    accounting
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    4

    demand مشكلة أثناء أنتاج الجبن


    عندى مشكلة كبيرة جدا . حبيت اكثر من كمية الجبنة فضفت مثبت ايس كريم علشان يساعد على التماسك بسرعة ويقل الشرش . فاللبن طلع رخوا مش متماسك يارريت حد يفدنى اعالج المشكلة دى ازاى ؟؟؟
    فى انتظار ردكم بسرعة


    مواضيع مشابهة:

  2.    روابط المنتدى



  3. #2
    تاريخ التسجيل
    Nov 2011
    الدولة
    egypt
    المهنة
    accounting
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    4

    الردود فين هو انا عملت حاجة مستحيلة


  4. #3
    تاريخ التسجيل
    Jul 2007
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس البان
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    127

    رجاء الافاده بمعلومات أكثر مثل ما هو نوع الجبن المصنع وتحليل المنتج النهائى وعموما من المعروف عن مثبتات الايس كريم انها تحتوى على مستحلبات اكثر من المثبت نفسه مما لا يساعد الربط الجيد فى الجبن

    لا تأسفن على حال الزمان لطالما
    رقصت على جثث الاسود كلاب
    لا تحسبن برقصها تعلو على أسيادها
    تبقى الاسود اسود والكلاب كلاب

  5. #4
    تاريخ التسجيل
    Jan 2014
    الدولة
    مصر
    المهنة
    صيدلى
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    1

    الى استاذ Dairy Man

    لو سمحت كنت عاوز اتواصل مع حضرتك ممكن رقم تيليفون او حساب على الفيس مثلا
    وشكرا